دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب به سلامتی شما آسیب می‌رساند هواشناسی: دمای ۴۸ درجه‌ای در شهر‌های زیارتی عراق به ثبت رسید ویدئو | لحظه دیده شدن پلنگ ایرانی در پناهگاه حیات وحش حیدری نیشابور (۳ شهریور ۱۴۰۳) دومین مورد آبله میمونی جهش‌یافته در خارج از آفریقا تایید شد سردار رادان: ۲.۵ میلیون زائر تاکنون از عراق بازگشته‌اند (سوم شهریور ۱۴۰۳) سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان تغییر در نرخ اضافه‌کار پرستاران و استخدام نیرو‌های جدید (سوم شهریور ۱۴۰۳) راه‌های موثر برای مبارزه با حشره «سِنَک» ستاد اربعین هلال احمر:۲۵۳ زائر مصدوم و جان‌باخته به داخل کشور انتقال یافتند تصادف شدید موتورسیکلت و خودرو در بلوار شریعتی مشهد + جزئیات (۳ شهریور ۱۴۰۳) تحویل وزارت میراث فرهنگی به صالحی امیری با حضور عزت الله ضرغامی دستگیری ۵ متهم درگیری مسلحانه در مشهد + فیلم دبیر انجمن علمی داروسازان ایران: به دلیل اعمال تحریم‌ها، با کمبود دارو‌ مواجه هستیم پلیس هرمزگان از کشف هروئین در چند بسته‌ شیرخشک‌‌‌ خبر داد ویدئو | لحظه انفجار خودروی سواری پس از تصادف با تریلی در محور ایلام-مهران (۲ شهریور ۱۴۰۳) ویدئو | لحظه دستگیری سارقی در مشهد که در مبل مخفی شده بود
سرخط خبرها

طرز تهیه حلوای دارک فندق

  • کد خبر: ۳۳۹۶۰
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۱۶
طرز تهیه حلوای دارک فندق
حلوا از دسر‌های خوشمزه و مورد علاقه ما ایرانی هاست که چند سالی است تنوع زیادی در پخت آن ایجاد شده است. برای همین، در این مطلب می‌خواهیم دستور پخت حلوای مدن دارک فندق را ارائه دهیم.
هانیه رضوانی | شهرآرانیوز؛ حلوا از دسر‌های خوشمزه و مورد علاقه ما ایرانی هاست که چند سالی است تنوع زیادی در پخت آن ایجاد شده است. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور پخت یک حلوای متفاوت و خوشمزه را ارائه دهیم.

مناسب برای: ۱۳ نفر

زمان برای پخت: ۳۰ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰ تومان


مواد لازم:

آرد شیرینی (۱۲۵ گرم)

آرد نخودچی (۶۰ گرم)

کره (۳۵ گرم)

شکلات تلخ (۱۲۵ گرم)

پودر قند یا شکر (۳۰ گرم )

دارچین ( یک ق چ خ )

پودر فندق ( ۱۰۰ گرم )

طرز تهیه:

آرد را الک کنید و در تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. تا زمانی که بوی خامی آرد از بین نرفته و بوی خوشش بلند نشده است، به تفت دادن آرد ادامه بدهید. نیازی نیست که آرد تغییر رنگ بدهد. حالا آرد نخودچی را الک و به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید.

وسط آرد را باز کنید و کره را که حالا هم دمای محیط شده است به آن اضافه کنید. کره را سریع با آرد مخلوط و تابه را قبل از اینکه کره بسوزد از روی حرارت بردارید.

تا زمانی که مواد داغ است، دارچین، پودر قند، پودر فندق (بهتر است تُست شده باشد) و شکلاتی را که از قبل روی حرارت بخار آب ذوب کرده اید به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. با پشت قاشق مواد را خوب فشار دهید تا به خورد هم بروند. در این مرحله، حلوا تقریبا به رنگ قهوه‌ای درمی آید. اگر احساس می‌کنید موادتان انسجام لازم را ندارند، کمی کره به آن اضافه کنید تا با داغی مواد ذوب شود و به خورد آن برود.

قالب سلیکونی را آماده کنید و حلوا را تا داغ است در آن بریزید و خوب فشار بدهید. قالب را حدود ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا حلوا سفت شود. سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرفی مناسب بچینید و روی آن را تزیین کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->